Yokuu hoe werkt dat?

Yokuu hoe werkt dat?

Bacteriën, de onzichtbare opruimers van het bos

In het bos verdwijnen rotte appels, geurtjes en ander vuil als sneeuw voor de zon. Hoe komt dat? Daar huizen triljoenen bacteriën die 24/7 het bos schoonmaken. Bacteriën recycleren er vuil tot voedingsstoffen om te overleven. Een circulaire keten die zichzelf in stand houdt. Moeder natuur aan het werk!

15 miljard schoonmaak-kampioenen 

“Waarom steriele oppervlakken creëren, wanneer goede bacteriën juist kunnen helpen bij de dagdagelijkse schoonmaak?” Voor Joris, de bedenker van YOKUU, is de oplossing simpel: een schoonmaakparel met 15 miljard onzichtbare opruimers uit het bos! 
Met onze producten ga je verder dan natuurlijk schoonmaken, je brengt de reinigende natuur in huis! Klein en groot die samen het vuil wegwerken, net zoals moeder natuur het doet.”

Spray. Veeg. Langdurige na-reiniging.

De parel wordt met kraanwater opgelost in een herbruikbare fles. Spray vervolgens op het oppervlak en veeg het vuil weg. Daar stopt het echter niet. Bij elke schoonmaakbeurt blijven goede bacteriën achter die langdurig je oppervlakken nareinigen zonder dat je zelf iets extra moet doen! Handig toch?

Herstel de natuurlijke balans!

Elke keer dat je schoonmaakt met YOKUU laat je goede bacteriën achter. Hierdoor bouw je week na week een positieve microflora op binnenshuis tot een maximale waarde is bereikt. Deze wordt onderhouden tijdens de schoonmaak met YOKUU. De flora verwijdert vuil en biedt bescherming tegen indringers.

yokuu voordelen

Ontdek onze vijf schoonmaakkampioenen

Er worden fictieve namen gebruikt om onze geheime bacterieformule te beschermen.

 

 

Zuurtje Oorsprong?

100% natuurlijk, niet genetische gemodificeerd.

Waar vind je Zuurtje?

Zuurtje produceert melkzuur en bevindt zich graag in zuurdere omgevingen zoals yoghurt. Ook wordt Zuurtje vaak gebruik als voedingssupplement omdat ze een positieve werking heeft op de darmflora.

Waarom zit ze in YOKUU?

Slechte microben komen niet graag in Zuurtje’s buurt.

Pluisje Oorsprong?

100% natuurlijk, niet genetische gemodificeerd.

Waar vind je Pluisje?

Pluisje vertoeft graag in de veren van vogels. Daar eet hij pluisjes op door de productie van speciale stoffen zoals keratine.

Waarom zit ze in YOKUU?

Pluisje verwijdert stof en zorgt voor een minder snelle hechting van vuil!

Dikkie oorsprong?

100% natuurlijk, niet genetische gemodificeerd.

Waar vind je Dikkie?

Dikkie eet graag vetten, hij is een echte gulzigaard. Bij het reinigen van olie verontreinigde bodems, wordt Dikkie vaak ingezet als hulpbron. Al die vetrijke oliën lust Dikkie wel graag!

Waarom zit ze in YOKUU?

Dikkie is kampioen in het wegwerken van vetten!

Zoetje oorsprong?

100% natuurlijk, niet genetische gemodificeerd.

Waar vind je Zoetje?

Zoetje is een echte suikerfanaat! Dat is ook waarom ze het leuk vindt om voeding te fermenteren. Naast het eten van suiker produceert Zoetje vitaminen waardoor ze wordt toegepast in voeding voor mens en dier.

Waarom zit ze in YOKUU?

Zoetje is de ideale bondgenoot voor een gezonde thuis.

Jackson oorsprong?

100% natuurlijk, niet genetische gemodificeerd.

Waar vind je Jackson?

Jackson is een echt vechtersbaasje. In de landbouw wordt hij gebruikt als biologisch alternatief voor chemische pesticiden op planten. Ziekteverwekkers komen liever niet in zijn buurt. Naast vechten is Jackson enorm bekwaam in het afbreken van zetmeel en eiwitten.

Waarom zit ze in YOKUU?

Jackson is kampioen in het wegwerken van geurtjes en erg belangrijk bij de opbouw van de natuurlijke balans thuis!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.